دهمین جشنواره دانه‌های طلایی انگور هزاوه استان مرکزی برگزار شد

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی از برگزاری جشنواره انگور روستای تاریخی هزاوه اراک خبر داد.

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی، مصطفی مرزبان گفت: جشنواره انگور هزاوه از یازدهم تا نوزدهم آبان 1402به منظور معرفی آرایه‌های فرهنگی و بومی مرتبط با انگور و در فصل برداشت این محصول در کنار جاذبه‌های بکر طبیعی و مذهبی در محله سرآسیاب، مجموعه ورزشی روستای هزاوه برگزار می‌شود. 

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی افزود: این جشنواره با هدف ترویج و گسترش تبادل آیین‌ها و فرهنگ‌های بومی محلی، معرفی انواع انگور هزاوه، شناساندن جاذبه‌های گردشگری، فروش محصولات فراوری شده خانگی، موسیقی سنتی، بازی های محلی و شاد، صنایع دستی و معرفی آیین ویژه شیره پزی برگزار شد.

او تصریح کرد: بیش از ۳۰ غرفه برای ارائه انگور و محصولات تولیدی به منظور افزایش رونق اقتصادی برپا شده است. بیش از ۲۰ رقم انگور در هزاوه تولید می‌شود که توجه به ظرفیت تولیدی این محصول و تولیدهای وابسته به آن می‌تواند یکی از منابع قوی درآمدزایی و جذب گردشگر در منطقه باشد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی اضافه کرد: ازروستای هزاوه به عنوان زادگاه امیرکبیر یاد می‌شود و این روستا به دلیل برخورداری از آب و هوای مناسب یکی از قطب‌های مهم تولید انگور استان مرکزی به شمار می‌رود، به طوری که سالانه ۵ هزار تن انگور در روستای هزاوه تولید می‌شود. کشمش، شیره، باسلوق، سرکه و ترخینه از جمله فرآورده‌های است که مردم هزاوه از انگور بدست می‌آورند.

انتهای پیام/

کد خبر 1402081300638
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha